Tråkiga människor är så jävla... tråkiga!

Haha rubriken säger sitt... Men fy fan vad jag hatar människor som är tråkiga och inte kan släppa loss (någonsin alltså.) Man får ju självklart vara tråkig ibland, men alltid och forever - näe tack! Kan ge ett exempel lite sisådär diskret utan att hänga ut någon:
 
En människa skriver till mig lite sådär random på en sajt, addar mig på Facebook och börjar skriva på chatten. Det var okej att maila, för då kunde h*n tänka genom vad som skulle sägas, men i chatten på Facebook blir det bara sörja alltihopa. Typ "hej vad gör du, hur är det, okej" osv. Inga djupa eller intressanta samtal för överhuvud taget.
 
Man blir ju förfan uttråkad av såna människor, och människor som dessa ger mig INGENTING. Vill bara ta bort h*n på Facebook nu, men då känner jag mig elak. Men attans så uttråkad jag blev nu bara för att h*n skrev... Dessutom är det inte ens en IRL-vän, och om jag för överhuvud taget pratar med någon på Internet enbart så är det för att den människan är rolig på något vis... Såna som "dig" behöver jag inte, sorry. Haha...

Yeah yeah yeahs (A-trak remix) - Heads will roll

 
Den här låten slutar aldrig vara grym! Man känner bara att: DAMN va underbart livet är! Och så vill man bara sätta sig i bilen på en bred jävla väg och gasa på!

Utkast: Juni 8, 2012 (Men publicerar väl de nu ändå såhär i efterhand)

Är det nu man ska deppa ihop totalt eller? Att jag inte ens fick chansen att berätta, eller jo det fick jag väl. Men jag tog den inte. För att jag är för rädd för att förstöra grejer och jag tror redan jag vet vad du vill. Och det är inte det jag vill. Så det är ändå lite skitsamma, blir bara pannkaka av det ändå om jag öppnar käften.


Det händer faktiskt att jag "bloggar" utan att publicera inlägg av olika slag, antingen för att dom är för privata eller för att jag inte kan avslöja det just i den stunden. Det här inlägget är väl egentligen ett sådant, men nu har jag redan berättat för människan att jag var intresserad, så det är lite skitesamma. So this ain't any news... Men det är lugnt, anser att den här personen saknar kloka värderingar kring en del grejer och känner inte samma sak som innan så det är tok-chill nu. A: Du är och förblir min vän oavsett. :)

Time to sleep!

 
Har jobbat idag och började rätt tidigt så är bra slut nu, har umgåtts med vänner och lirat kubb så är rätt trött nu faktiskt. Så nu ska jag bara kika lite "nödvändigt skit" på Internet först, dvs. bloggar och sånt jag följer. Sedan blir det gos-sängen direkt som är nybäddad med ny-gamla lakan. (Nytvättade lakan som legat i garderoben och använts kanske en gång, haha. Snygga!)

Vad har hänt med blogg.se?!

Gud, ny design helt och hållet på blogg.se's hemsida märker jag när man loggar in. Märks att jag inte bloggat på ett tag. Ser väl bra och snyggt ut, verkar ju vara smidigt nu, men nya saker tar tid att lära sig också. Det känns lite drygt faktiskt för att vara ärlig, men i längden är detta nog bara nice. Men just nu förvirrande och jobbigt... Suck. Well.
 
Ber om ursäkt för en grymt dålig update de senaste dagarna men jag har jobbat som ett svin och varit dö-trött. Bättrar väl kanske på mig, vem vet... Har ju inte direkt någon statistik att kämpa för att hålla upp heller med tanke på att det bara är tre pers som läser den här bloggen, haha.
 
 
PS: Nu kan man äntligen ladda upp fler än 1 bild åt gången här i alla fall. Det är nice!
 
 
När jag jobbar orkar jag aldrig ha i löshåret, eller rättare sagt det är bara onödigt... Jag måste ju ändå ha uppsatt och när jag kommer hem orkar jag aldrig sätta i det. Haha, så är korthårig till vardags och långhårig till helgerna/eller om jag gör något speciellt. Känns risigt... Men jag misstänkte faktiskt att jag skulle bli sådan. Haha!

Tveklöst bland de bästa musikaliska människorna jag hört!

 
Vänta bara tills hon börjar äga guran helt och hållet också... Awesome gurl! Både instrumentaliskt och sångmässigt!

Bilder från midsommar i Öregrund ♥ (i helt random ordning men orken...)


Ibland gör naturen undantag ♥

Finns hur många söta videoklipp som helst på olika djurarter som adopterar, ammar och fostrar bebisar av annan art. Men här är i alla fall några som är kanon-söta!

Leopard adopterar en babian-bebis:



Hund adopterar tigerbebisar:



Hund adopterar kattungar (detta är vanligast har jag hört):


Home sweet home!

Kom precis hem UTAN Anna som bara drog iväg på egen hand i natt/i morse, typiskt henne haha! ♥ Efter att ha åkt vilse några mil med kvarstående vännerna Malin & Johanna hamnade jag helt sponant under ytan i Skutskär utan handduk eller rejäla badplaner, men vafan. Livet ska vara spontant! Orkade inte sätta upp tältet + att det inte fanns någon riktig plats på campingen så vi slaggade i bilen, så nu har jag ryggskott utav bara helvete men vad gör det? Jag fick ju i alla fall umgås med några utav jordens bästa varelser!

Nu blir det dock en lite mer "planerad" middag, eller kanske snarare efterlängtad. Har liksom planerat att laga käk sedan jag gick och la mig igår sisådär småberusad. (Blev aldrig full fast jag hinkade i mig, konstigt nog.) Smäller igång en film nu också, så hej svejs bloggen!

Bilder kommer säkert sedan, än så länge finns bara denna på mig och Malin:



Kände typ nyss lite såhär halv-random att detta skulle passa som ett bokomslag till en bok som heter "Malin and me" eller något åt det hållet!

...Och den här också såg jag nu:


Löshåret från Rapunzel.se



Fick hem mitt "clip-on set" här om dagen, men det var i Copper Brown #8, dvs. helt fel färg så jag fick färga det. Men nu är det i rätt färg och allt känns toppen. Håret är ju äkta så man kan ju färga det. Fast jag måste medge att det kändes lite smått drygt att färga helt nytt och fräscht hår och slita på det... Men men... What to do...

Nu inväntar jag Anna, Johanna och Malin som ska hämta upp mig. Sedan åker vi vidare mot Östergrund (Östersund?) och smäller upp tältet och festar järnet! Så tack och hej för mig.

Midsommar i party-Öregrund!

Planerana sprack totalt för midsommar men blev i stället så att jag och några vänner kommer road-trippa iväg till Öregrund som typ är "känt" för att vara ett festställe och tälta och mysa på där. Vi drar i morgon klockan 10.00 så jag måste fan packa i det sista nu och sova. Tror tammefasiken inte att jag orkar släpa med kameran och grejer, men bilder kommer väl säkert på annat håll i vilket fall. Så något får ni väl se sedan från min vistelse i Öregrund med Anna, Johanna och Malin.

Kommer väl säkert få panik eftersom jag inte kan duscha, men vafasiken... Gud har pack-panik nu också. Vet inte riktigt vad jag ska lägga i för grejer även om det bara är för en dag. Men det löser sig väl! Alkoholen är viktigast! ;)


God natt och trevlig midsommar! :)

Första doppet!

Drog iväg till Åby fors med mina kära vänner Sara, Julia och Ulrika under kvällen och tog mig årets första sommardopp. Kände mig lite tvungen att göra det innan midsommar, annars är det fan rätt illa... Om halva sommaren hunnit gå utan att man badat liskom. Haha... Det var svinkallt när man hoppade i, men rätt okej efter en stund ändå. Men jag var riktigt jävla iskall efteråt däremot, liksom "ruggig" kyla. Så jag satt inlindad i filten i badksätet på vägen hem... Blev en sväng förbi Max också för lite kvällskäk med tjejorna. Myspys! Tack för en awesome kväll. :)


Min kanin och hund är vänner ♥

Kaninen tycker bara det är trevligt med lite sällskap ibland och Kaizer älskar att vara i buren... Han... uhm... "städar" den åt kaninen. Dvs. äter upp hans bajsbollar, haha! Ursch, men vafan. Sedan brukar han även tvätta kaninen också. :)


Nytt porträtt

Blev precis klar med ett nytt porträtt av en granne till mig. Detta blir en liten "utbytesgåva" eller vad man ska säga. Vi kom överens om att jag ritade av honom - så skulle han ge mig en bukett av hans pappersblommor som han är så himla duktig på att vika! :) Passar mig utmärkt då jag inte klarar av att hantera vanliga blommor. Papper står sig ju för alltid!


Min egna kladdkaka finns nu på Dagny's hörna!

Sitter och är på tok-bra humör just nu! Varit en hur bra dag som helst idag. Känner att jag börjat få grepp om mina arbetsuppgifter på riktigt nu allt mer, och jag lär mig ganska fort. I morse fick jag den stora äran att baka min alldeles egna kladdkaka (eget påhittat recept) och nu står den till salu på jobbet. Och för er som missat det så jobbar jag på Dagny's hörna på Nygatan 2 i Gävle. Kom gärna förbi någon dag och ta en smakbit! Jag har bakat det mesta som står i kylmontern nu. Det finns nybakad cheescake, snickersbakelser, Rock'N roll brownies, min egna kladdkaka ♥ och mycket mer gott! Kladdkakan kostar 22 kronor, och jag lovar er att ni kommer tycka det är värt priset! :)



Fick sluta tidigt idag så cyklade ner på torget och köpte ett nytt fräsch ansikte från Åhléns. Haha, det vill säga en mascara, ett täckstift och en foundation... Sedan cyklade jag vidare mot Ansan's Trafikskola där jag just nu befinner mig för att upprätthålla lite teorikunskaper inför provet som är snart. Nu ska jag plugga på, sedan ska jag hem och vänta på att pappa ska hämta mig för att jag ska ut till familjen i Valbo och fira storebror som fyller 22 år idag! :) Grattis Fredrik!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Älskar när hon säger "titta Ola det kommer en björn!" Och även när hon säger "ÄR DU DUM I HUVVE?!!!?" Haha... Liksom, vad gjorde han för fel? Han kan ju knappast rå för att björnen kom... Fyfan va roligt!


Jag kan sjunga, men inte vad som helst - I'm not a fucking Beyonce!

Haha dog lite när jag försökte mig på "Listen" och inser såhär i efterhand att jag kanske skämmer ut mig själv och blir ett pinsamt Youtube-fenomen, men det står jag i så fall för. Haha!

Kände mig lite som denna lilla tjej när jag sjöng:




Färgat håret & beställt löshår

Nu kör vi förfasen på långt hår igen! Jag som alltid får dödsångest när håret trasslar sig, sliter sig snabbare än cykeldäck i 200 km/h och får total ånger över köpet... Men denna gång ska jag köra på clips vilket inte är riktigt samma sak som när dom sitter fast "permanent" som jag alltid haft innan.

Min kompis Clara var här för en stund sedan och färgade håret på mig så det blev i en normal färg. Har ju typ haft bajsbrunt innan, vilket inte är så nice. Det var utväxt som hette duga och urtvättat gånger 50349213 så nu är det mörkbrunt (nyklippt också, Clara toppade mig här om dagen.) Så yes, nu blir man förhoppningsvis fräsch. Bara att hoppas att färgen är rätt, annars får jag skicka tillbaka och krångla och då har jag inte håret till midsommar... Är rädd att jag beställt för ljus färg, men det visar sig. Bilderna på Rapunzel är ju helt cp, men håret är ju äkta och jävligt bra annars liksom.

(Och nej, sorry men jag orkar fan inte lägga upp någon bild på före och efter på hårfärgen även fast jag tog bild. Gör det kanske sedan.)

Gått och lurat ett tag, men nu lägger jag korten på le bordet/le bloggen:

Skrev för ett tag sedan att livet flöt på och att några riktigt jävla grymma saker hänt mig. Det som gör att jag till så stor del mår bra nu är att jag fått ett AWESOME jobb. Eller ja, det är praktik och extrajobb. Men nu har jag i alla fall en sysselsättning vilket känns underbart.

I've been dying to have a normal life med rutiner i evigheter, och nu har jag det. Jag stormtrivs! Det är på ett café som heter Dagnys Hörna, ligger på Nygatan vid Heliga Trefaldiet. Välkommna att kika förbi! Ett 50-tals café är det, så jag går omkring där i supersöta kläder tillsammans med mina trevliga jobbpolare. :)



Var i Valbo igår och handlade lite smått. Köpte linnet jag har på mig och skorna, eller rättare sagt fick jag det av mamma. :)

Här är en bättre bild på skorna. Dom kommer från Crispin tror jag.


De senaste dagarna i bildform:



Insett den fakta att gud ger mig mycket kärlek just nu. Love is all around och det är bara att tacka och ta emot!




Bäddade sängen och upptäckte en vit liten hårboll i mitten av all röra. Han gör jämt såhär så det var väl ingen direkt överaskning, men söt var han. Haha!



Haft ännu en crazy sleepover med Marre ♥ och gått omkring i dimman och lekt Laserturk.



Har typ slut på mat i kylen och har haft det hela veckan, så mitt i all nöd dyker brorsan upp med två matvaror från jobbet som inte var fuckable enough för att säljas eftersom sträckkoden var borta. Jag blev sjukt glad, gratis och fräsch färdig mat liksom! Räksallad och en tonfiskröra-macka.



Och det här är just precis nu - idag här och nu! SLITEN TJEJ framför bloggen när hon egentligen borde lagt sig för länge sedan med tanke på att hon ska upp. Fast ja, jag ska se en film nu också som jag lite halvt påbörjat!



Invigde mina nya ljus jag fick av mamma också (gele-ljus.) Luktar typ gammal gubbe men är väldigt vackra! :)

Good night!

Random vardagssnack

Idag har jag gjort lite ärenden, sprungit på Arbetsförmedlingen och lämnat lite papper och grejer bland annat. Sedan drog jag ut till Valbo och päronen en sväng. Åt lunch, powernappade, blev bjuden på middag av pappa ♥ och sedan åkte han och jag iväg till Hille med hunden. Gick en lång skogspromenad längs Testeboån och släppte hunden lös så han fick springa. Vilket var evigheter sedan sist då han rymde förra gången han var lös den jäveln. Haha... Men idag skötte han sig riktigt bra. Så en glad Bella och stolt matte återvände hem.



Första man gör när man kommer hem är att springa in i soffan så tån böjs uppåt och knäcks. Ramlade ihop och bara skrek. Haha! Fyfan :D Pulserar sådär lagom fint i den nu också... Men det är ju standard att göra soffkraschar när det gäller mig! Har väl stukat den lite lätt nu skulle jag gissa på, för det ilar när jag rör tån. Bruten är den i alla fall inte, tack och lov för det...

För i morgon ska jag upp tidigt och slita.  Så nä, nu lär jag fan sova. Sweet dreams!


The sick side of Internet - Flashback.org

HAHAHAHHAHA SÅ JÄVLA SJUKA GREJER PÅ FLASHBACK! Döööör av garv.

Citat

"Bara jag som seriöst hade tagit chansen att bli skjuten ifall man fick den? Såklart med bra säkerhet omkring så att det inte skall bli några seriösa skador om man säger så. Fast det är väl förmodligen svårt att undvika.. Nej, det handlar inte om att vara "bad-ass" det handlar helt enkelt om att jag är extremt nyfiken på att få känna hur det känns helt enkelt."

Svar från någon random: e du en såndär som hänger upp sig själv i krokar också??? :)

Bondbränna!

Så ironiskt att jag satt ute med Simon och drack kaffe på eftermiddagen/kvällen och pratade just om att bränna sig. Ungefär såhär lät jag...

Jag: Jag må vara jävligt blek, men jag kan faktiskt få färg om jag pressar.
Simon: Ja, fast smörj in dig och var försiktig...
Jag: Jag bränner mig typ aldrig! Så det är lugnt. Jag känner när jag börjar bränna mig.
Simon: Aa, okej. Va bra!
Jag: Yessss.... Förresten, tror du solen tar nu?
Simon: Ja, kanske inte lika mycket men den tar nog.
*Jag tar av mig jackan och sitter i linnet*

RESULTAT:



Fast det var ju ingen allvarlig brännskada i alla fall. För det sved inte på natten & jag är inte röd längre idag.

Min förra blogg

Jag kanske startar upp min gamla blogg snart igen, om jag hittar ork. Haha! (www.isabellapettersson.se)

För shit, snacka om att det blev en omställning när jag skaffade den här bloggen. På den här bloggen har jag 2 läsare som följer mig dagligen typ, och går det "riktigt bra" på den här bloggen så är det 7 läsare... Gissa hur många jag hade på förra? Jag hade minst 100 läsare per dag på den, och när det gick som bäst hade jag 250 per dag. Men om jag går tillbaka till isabellapettersson.se nu så finns det väl inga läsare kvar där ändå. Så vi får väl se hur jag gör. Jag bloggar ju ändå bara för nöjets skull liksom och för att notera själv vad som händer i mitt liv.

Den här bloggen är ju betydligt mer "flummig" och personlig än den andra. Här skriver jag som jag skriver när jag chattar med vänner typ. På den andra var det mer socialt eller vad man ska säga. Äh, vi får se hur jag gör. Den här bloggen blir i alla fall kvar ett tag till. Självklart kommer jag meddela om jag går tillbaka till den.

I'm a happy motherfucker!

Vet inte hur mycket jag törs avslöja men fick ett kanonbra besked idag. Mitt liv flyter på som satan just nu. Kan inte låta bli att ordbajsa av mig om min inre lycka, annars spricker jag väl. Men detta är ju trots allt en blogg och inte en dagbok så kan inte säga för mycket heller...

Men jag låter denna låt reprecentera mitt liv just nu...

...Hittade ingen, men texten borde typ vara något i stil med:

I fucking love my fucking awesome life
I have awesome friends and met a lot of people YEAAAAAH!

Hahah, eller något åt det hållet fast lite mer poetiskt kanske... Jag borde fan sova nu lite känner jag... Har sovit på tok för lite och behöver en powernap för ska umgås med A om ett tag.

Hörs hej, mina två trogna läsare... HAHA! ♥

Det går bra nu, kompis det går bra nu



Var ute i Fredags och fick en redlig karatefylla. Haha herregud... Drog och förfestade hemma hos Sara och Johan med Sebbe. Sedan blev det Taxi ner till Allstar där vi satt och spårade allt mer och mer. Sedan rusade jag hem gråtandes utan större anledning och bekantade mig med en främmande granne som jag även bytte nummer med. Galet. Men ärsch! ;) Haha!

Idag har jag typ powerstädat, sjukt duktig känner jag mig! Haha. Sedan har jag spenderat tid med Vikky under eftermiddagen för att sedan dyka ner i soffan med A*** framför en film. Hihi, tjejen på bilderna ovan är just nu tok-lycklig.

Nu ska jag sova så jag orkar ta cykeln ner i morgonbitti och träffa en Arbetsförmedlare. God natt!


Sötaste man sätt på länge!


Favorit-sovkläderna



Dessa shorts fick jag av mamma, har inte orkat ta kort på dom heller. Perfekta att sova i eller bara jäsa i när det är varma dagar och man är på väg till stranden eller ut på gräsmattan för att sola! :) Linnet är gammalt sedan tidigare och har blivit för litet i tvätten för min smak, så nu sover jag bara i det. Soft som satan att sova i dock.

Antar det är nu man ska skita på sig av nervositet...



Uppkörning och teoriprov bokat! Gosh...

I'm stupid, but that's just the way it should be

Varit med voffi på en cykeltur idag i det halvdana vädret och bokat en tvättid. Mycket mer har jag fan inte fått gjort idag... Bortsett från att sitta och lyssna på mina sjuka grannars samtal om att anticimex borde komma och sanera bort den andres flatlöss.

Nu dricker jag Powerking och ska väl typ powerstäda lite smått och powerduscha på det. Kan vara behövligt, so you better poweranteckna infon! Näe, har verkligen inget att skriva om. Orkar inte ladda upp någon bild heller från min kamera trots att det finns en del där att bjuda på. Lazy_gurl_goes_even_more_lazyyy

Fattar inte hur jag kan skriva två stycken om verkligen ingenting... Hajdo.

Jag har en kvinnlig Ove Sundberg från Solsidan till granne

Har en sån här granne jag med. Hon är 70 bast och terrade mig i typ ett halvår och bjöd in sig själv på kaffe hos mig 08.30 varannan morgon. Slutligen tog jag mig modet och körde en sån här battle mot henne och nu får jag äntligen vara ifred. Nu har hon gått vidare till porten bredvid i stället. Solsidan inspirerar!

http://www.youtube.com/watch?v=9ukF29cD7cU

(Klicka på länken, inbläddringen fungerade inte suck.)

Regniga dagar är filtmysdagar för voffis

Brukar snurra in Kaizer i filtar och mina tröjor när det regnat såhär de senaste dagarna så han inte fryser. Vilken go matte jag är va? ^^ Förresten, lite smått roligt att samtliga av mina vänner kallar Kaizer för "voffi" nu mer eftersom jag så pass ofta säger det själv. Haha!

Som en jävla koldolme:



Fyfan är helt slut. Nu ska jag laga lite mat och sova på det. Har inte orkat mig på matprojektet idag riktigt så blir minst sagt sen middag. Sedan deckar jag i sängen direkt... Har redan bytt om till "pymamas."

Ny-gamla jeans

Igår när jag rotade genom garderoben efter kläder till idag hittade jag till min stora förvåning ett par jeans jag inte ens visste om att jag hade. Snacka om att jag blev glad. Som att få ett par helt nya byxor fast de egentligen legat där hela tiden! Fast jag har knappt använt dom, det vet jag. För jag har inget minne av dem alls, men de passar ju så vafan nu åker dessa på lite oftare i framtiden!


Jag är kanske lite konstig - men växande gräs i snabbspolning äcklar mig



Vet inte vad det är. Kan inte riktigt sätta fingret på det, men jag ryser när dom där grässtråna "sakta" vrider sig upp ur marken och bara blir större och större och större. Har inget problem med gräs i överlag, men snabbspolning av det vrider om något i mitt huvud. Wäe... Me not like! Haha. Ursch, ska gå och spy nu efter att ha tittat på den där äckliga videon. Tjao!

Up in the air, let's take it there, never let go



Du är så jävla blind, eller så vill du inte se, eller så har du sett och försöker få borsta bort mig. Tell me.

Jag är inte den enda som är sneskruvad, for sure...

Men tjaaa! Tog mig en redlig sovmorgon hemma hos päronen som inleddes med att Viktoria kom över och gjorde mig sällskap i badrummet när jag badade.



Sedan mötte vi upp Nicklas och så drog vi till Mc Donald's och testade "nyheten" Mac Wrap & Co. Helt okej, men inte så god som de påstår. Kan lätt köpa den igen, men den är som sagt okej och inget annat. Körde iväg lite ut på landet (Mackmyra) och kikade på hästar samtidigt som vi åt vårat hästkött. Näerå, veggie för min del! (Vikkys kyckling-wrap på bilden dock.)



Nu har Vikky släppt av oss hemma igen, så nu får väl jag och Nicklas kolla film eller något åt det hållet. ;)

Happy birthday mommey! 60 bast!

Laddar upp så mycket bilder jag orkar... Idag har jag spenderat morgonen - kvällen i Stockholm skärgård (på en ö som heter Sandhamn) för att fira mamma som fyller 60 i morgon. Men vi firade henne dagen innan. Gick ut och åt på ett värdshus. Eller det kanske stavas Wärdshus? Äh, ingen aning. Maten var rätt dålig, men husets vin får nog full pott från min del. Mådde för illa efter allt jävla åkande på 2 timmar för att ta glas nr 2 och bli full, vilket dock hade varit lättande med tanke på allt som hände idag haha!


Min morbror kunde inte sluta mobba mig för min "blonda personlighet" på färjan...

1. Jag går in på toaletten helt jävla ovetandes om var båten är på väg, allt jag vet är att vi ska äta på en resturang.*

2 Någon knackar på dörren.

3. Jag skriker "upptaget!" för att jag hörde att kärringen på toaletten bredvid gjorde samma sak när tanten knackade.

4. Personen utanför dörren ger sig inte utan skriker tillbaka "Var ska du kliva av? I Sandhamn eller *****?"

5. Jag skriker tillbaka "JAG VET INTE!!! VÄNTA JAG SKA BARA TORKA MIG!"

Sedan hör jag hur min morbror kommer springades till undsättning utanför dörren och förklarar var jag är på väg...



Och nej, inga "direkta" bilder på mamma eller släkten - för dom vill inte hamna på det stora farliga "Internet."



Var sjukt glad när jag fick komma hem till mina föräldrar igen (där pappa väntade med min voffsing!) Han viftade på svansen som en jävla propeller och blev superglad. Jag å! :) Sen kollade jag som sagt på Big Brother med pappa, vilket jag också skrev om. Bra avslutning på kvällen tänkte jag...

...Men icke. Jag säger bara: FACEBOOK WAAAAAAAAR IS THE SHIT = not. Speciellt inte när det är mellan mig och bästa vännen, men men det löser sig. I love her to death och det kan inget stoppa ändå. Nu ska jag ta en stress-cigg och sova på det. Helt sliten efter att jag gick upp 8 i morse (sov 3 timmar, whoop whoop!)

God natt bloggen och alla andra dårar där ute! (Typ ni två pers som läser min jävla bloggjävel.)

Lite mer av kläderna

Heh, jag vet att jag är tok-sen på att lägga upp bilder på allt jag fick av mamma. Men jag orkar som sagt inte byta om - ta kort - byta om - ta kort osv. Så bilder får komma i sin egen takt när jag väl har kläderna på mig och en kamera tillgänglig.

Och idag hade jag på mig den underbara kjolen och ett gult linne från Ginatricot och skorna jag fick av mamma. Kommer inte ens ihåg var vi köpte dom, men dom är awesome i alla fall! (Resten av det jag har på mig är saker som hängt i garderoben lääänge.)



Till kläderna körde jag en slarvig flätfan i huvvet, i brist på ork att stå ut med hår i fejset:



Big Brother vinnaren 2012 - Hanna J! ♥

Det var ju självklart att Hanna skulle vinna! Kämpade för att hålla tårarna borta, men när jag sneglade på min pappa (som jag kan tillägga är över-ålders) såg jag hur det bara glänste i ögonen på honom. "Man blir ju rörd av det här, kanske musiken... Jag vet inte." GRATTIS HANNA!

Hoppas du och dina barn får ett underbart liv nu! :) Kan vara värt att lägga till att pappa är på så overkill-bra humör nu. Han springer ut med hunden på långpromenad mitt i natten & blev plötsligt extremt pratglad och bestämde sig för att diska upp min disk. Hahah!

Jag är glad jag också och gav en röst på henne. Är så glad att jag fått ta del av en så fantastisk människa. Hon står upp mot allt, kan vara glad för andra, vet vad tacksamhet och uppskattning är och hon är fruktansvärt smart och en tok-bra mamma! Jag hoppas verkligen att man får se bild på hennes barn sedan, det skulle vara awesome efter all tid hon pratat om dom. :)

Till en början hatade jag Hanna och tyckte hon var tråkig, men ju mer man fick lära känna henne - ju mer fast blev man. Hon är en sån ren själ...



Ordningen var som väntat.

1. Hanna J
2. Amandus
3. Annica

Och jag är supernöjd med vinnar-ordningen faktiskt!

Giftfri fästingspray! Gör-själv-recept

Tips från Gävleborgs Zoo
HÄR kommer receptet på en helt giftfri fästingspray...

1liter vatten
1burk rosmarin
1vitlöksklyfta


Koka upp & låt svalna sila av & spraya över hund/katten 1ggr/vecka...
Superbra spray...

(Hittade detta i en hundgrupp jag är medlem i. Kan vara värt att prova även om jag älskar Frontline!)

Kanske jag sliter ut meningen, men jag älskar mitt liv!

Gårdagen spenderades med att fixa körteorin (som jag skrev om i förra inlägget) och sedan kom min bästa vän Marre över. Det var typ evigheter sedan vi sist sågs så det var toppen. Vi gick till affären och köpte lite grillbart och tände min engångsgrill, skrattade och åt majskolvar tills vi höll på att spy typ. Väl inomhus igen tog jag en varm dusch eftersom jag höll på att fucking frysa ihjäl ute (klockan var ju fan 23.00 när vi grillade störda som vi är.) Efter duschen kikade vi skräckfilm och därefter...



...somnade vi i min säng men vårat umgänge slutade inte där... Nej, för vi skulle tydligen fortsätta diskutera samtidigt som vi sov. Haha! Jag pratar jämt i sömnen, men jag har nog aldrig varit med om att någon svarat på det jag sagt. Hahaha! ♥ Samtalet måste ha varit inspirerat av zombiefilmen vi såg innan vi la oss alltså!

Bella: Han kommer nu.
Marre: Va? Va? Va?
Bella: Skynda Marre. Han kommer. Var det allt han skulle ha? Gjorde jag rätt nu?
Marre: Ja.


Jag drömde typ att jag stod i en kassa och tog emot en kund, men så var han en zombie. Så jag visste inte riktigt hur jag skulle ställa mig till det. Haha! Dreams are wild!



Idag däremot har varit ett rent helvete. Antingen är jag allergisk mot majskolvar, eller så blev det bara för mycket majs (och annat skit för den delen med) och ingen riktig mat... Men fy åt satskogen va jag har haft ont i magen idag... Vaknade 05.00 med mitt ben ovanpå Marre och sprang upp och tog Ipren + Proviva men det har fortsatt hugga i magen hela jävla dagen. Om det inte är bättre i morgon blir det akuten. Det suger... Men det var ändå värt mysgrillningen och allting igår!

I morgon blir det kanske till att träffa lite vänner under dagen, sedan krogen på kvällen (om jag är bra i magen) och slagg i Valbo hos päronen. För på söndag morgon bär det av till Stockholm för att fira mammsen i skärgården med middag och hela faddirullan som fyller jämt. Grattis i förskått världens bästa mämi! ♥

Bästa konstnären jag sett tror jag!



Hörde precis av mig till den här konstnären och frågade om det fanns någon möjlighet att göra en beställning. Skulle så jävla gärna vilja ha ett porträtt i den här stilen av mig och Kaizer att hänga på väggen! Får se om jag får något svar! Spännande. :) I så fall kommer jag var superduper-rädd om tavlan sedan! Så otroligt vacker, realistisk och kreativ!

Jag har grym självkänsla och älskar mig själv

Wait, trodde faktiskt min självkänsla var "grönare" än sådär. Jag har inget bra självförtoende, för jag tycker ofta att jag är väldigt ful, tjock och äcklig liksom. Men min självkänsla är fan på topp. Jag älskar mig själv, mitt liv och allting. Så hur kan jag vara i mitten på det gröna och inte på det allra grönaste? Haha! Störda testet. Jag behöver inte jobba på någonting alls när det kommer till självkänslan!


RSS 2.0