Afterwork

Jobbat hela dagen, blev stressigt eftersom det var löning (den 25:e smäller det, då finns det ingen som tar de, varje kung kung kung i baren!) Fy i helvete, slutade med att jag fick stänga cafét i princip helt själv och det var stressiiiigt så jag inte ens hittar ord. Jobbade över också...

Efter jobbet drog jag hem och tog en snabbdusch innan jag och världens bästa chef (a.k.a vän/granne ja jag bor granne with my boss) kilade mot stan för att utföra lite galenskap. Sjukt länge sedan jag drack, men kul var det! Fast nu ska jag sova, börjar jobba 08:45 i morgon igen så måste ta lite ansvar nu genom att sova i hyfsad tid. Inte helg än... Bara lillördag och sommarkväll i Gävle, men inte ledig än. Sista jobbdagen i morgon dock, peppar peppar!

Natti!  

Videoblogga?

Jag lideeer för att jag inte kan videoblogga faktiskt. Datorn har flippat ur, så allt jag kan använda är mobilen och via den kan jag tydligen inte ens lägga upp bilder... Blir ganska törstig på kameran, moviemaker och allt. Men men, what to do. Ni får läsa så länge och klicka in er på min Instagram i stället (sneskruvad.)

Stockholm Pride here I come!!!

Andra året och damn så jag längtat! Förra året var riktigt fett och det kommer säkerligen detta år också att bli - om inte bättre! För i år drar inte bara jag och Anna själva som vi gjorde förra året. Utan i år blir det jag, Anna, Malin och Jessica som drar dit!

Och inte nog med att vi är fler så har vi bokat ett party-flak som vi (och 17 andra partypeople ska glida på genom centrala Sthlm på paraden!) Vi fyra tjejer ska ha regnsbågsfärgade kläder, Pride färgerna dvs. En gul, en grön, en blå och en röd. :D

Ååååh jag är så jävla taggad att jag typ vill bajsa på mig! För jag och Anna har planerat flaket i ett helt år och nu blir det verkligen av! Har tagit ledigt från jobbet och allt. Känns helt sjuuukt!

Känner mig peppad till max och skulle kunna prata om detta i evigheter, men måste tillbaka till verkligheten nu och till det faktum att jobbet väntar i morgon så godnatt säger jag!

XoXo / A happy Motherfucker!!!

Instagram

Yep, jag föll väl lite för grupptrycket och skaffade skiten jag också. Vad heter jag där tro då? "Sneskruvad" ofc! :) Feel free to check N follow.

Nu ska jag sova så man orkar jobba. Sorry för en åter igen bajskass update, men datorn är paj och allt jag kan blogga från är mobilen (som jag för övrigt precis fick tillbaka från lagning!)

Det här med service-yrken... Bara att resa sig upp igen och vara trevlig, bokstavligen!

Idag på jobbet:

En kund kommer in för att beställa en läsk. Jag böjer mig ner och tar ut den ur kylmontern... Sen när jag ska resa mig upp smäller jag huvudet i disken så jag ramlar på rygg. Helt jävla yr ställer jag mig upp igen "20 kronor tack." Play it cool förfan! Hahahah!

Har en fet bula i pannan samt mått illa hela dagen, hjärnskakning på Dagny's check! :D
 

Förresten så har jag börjat boka upp mig inför den 4:e augusti nu (STOCKHOLM PRIDE HERE I COME!) Ska åka flak genom Pride tåget och massa jävla awesome shit med en hel bunt vänner och festa mig till slakt har jag bestämt! Kommer bli grymt! :) Men nu ska jag ut och ta en cigg med grannen och sova på det sedan så man orkar med en till jobb-dag på cafét i morgon. Puss god natt på er alla!

Hallåj!

Åter igen, sorry för en förjävla dålig update men som vanligt har jag slitit arslet av mig på jobbet och inte haft tid till att varken vara hemma, blogga eller umgås med vänner. Jobbat och dragit iväg till garaget direkt flera dagar i streck nu för att fixa med bilen och hjälpa pappa att hitta lösningen till mitt jävla plåt-lik som jag införskaffat mig. Ja, för jag har väl sagt att min bil jag fick av brorsan här om dagen redan pajat? Kopplingen slirar som satan och är inte alls körduglig för en kärring som mig som varvar sönder motorn bara jag sätter mig i sätet i princip...

 

Så, that's why I've been gone. MEN NU ÄR JAG TILLBAKA! För ett inägg i alla fall. Sen får vi väl se när vi hörs nästa gång. Stressigt schema hela veckan ut som vanligt så vänta er inget vidare här på bloggen. Vill ni höras är väl bästa sättet egentligen att infinna er på Nygatan 2 för en kopp kaffe och en kakbit. För det är där jag befinner mig största delen av mitt liv nu för tiden känns det som. Dagny's har kidnappat mig. Ska försöka dunka ihop en videoblogg snart dock, men får se när jag har tid helt enkelt!

Övar på att göra lite "Latte-art", målet är att bli lika grym som denna människa här nedanför:

 
Än så länge kan jag bara göra hjärtan, av konturer bara... Men i morgon ska jag prova mig på ett löv! Får se hur det blir! Nu känner jag mig inspirerad som attans! :D

Fredag den 13:e och kopplingen pajar på min bil, whoohooo!

Fredag den 13:e och kopplingen pajar på bilen man fick för 2 dagar sedan. FML säger jag bara. Nu väntar hårt meckande framöver med pappsen för att få igång fanskapet igen! Aja, gick i alla fall toppen på jobbet idag och det var väl i alla fall en släng av positiv energi i vardagen + att det åskade som satan idag vilket var svinmysigt och kunderna var på gos-humör så det spred glädje.
 
Jag fick dessutom "levla upp" mig på Cafét idag genom att få förtroendet och nyckeln i handen och förbereda & öppna skiten på morgonen idag! Kändes awesome! Självständigheten bara bajsade all over me och det var hur nice som helst. Ne, jag kan inte formulera mig själv nu vettigt som ni märker... Är fortfarande less över kopplingen så kan inte tänka på det positiva plus att jag är skadligt trött efter att ha sovit för lite (som vanligt när jag jobbat.)
 
Nu ska jag fan lägga mig och sova järnet. Sista jobbdagen för veckan i morgon! Sleep tight, good night!

Hello! Sorry för en jävligt gles update men jag har haft annat för mig, dvs. sova och sova och sova! Har haft 2 lediga dagar från jobbet, och dom spenderade jag väl om ni frågar vad jag själv anser. Med tanke på att jag sovit extremt jävla lite och dåligt enda sedan jag kastade in mig i den stressiga resturang-branchen (men som jag också älskar!)
 
Life is just great nu när jag har bil och körkort! Börjar vänja mig vid att vid att vara vuxen, sjukt... Igår var jag, Marre, Clara och Toffe på roadtrip till Kilafors för att besöka det övergivna mentalsjukhuset Norrfly. Var inte alls läskigt där eller så, jag var cool-lugn och mest bara trött. E4 var avstängd för vägarbete så blev typ landsväg hela vägen dit. Fick väja för totalt 4 olika djurarter, men värst av allt var katten som rusade ut mitt framför bilen när jag körde 50 km/h. Den klarade sig med en halv decimeter från huven, snacka om tur! Bara skrek i däcken, luktade bränt och blev svarta spår! Tack och lov att man har reaktionsförmåga säger jag bara! Jag är nog bättre bilförare än jag tror själv. Men rädd blev jag. Tänk om jag kört på misse! :(
 
Idag har jag handlat mat, ägnat tid åt mitt baaarn (voffi-liten) och crusat runt på stan med Marre till en helt cp bränd skiva med konstigaste musiken ever. Låtarna som kördes var typ "Far jag kan inte få upp min kockosnöt", "Smoke weed everyday", "I'm a barbiegirl" och någon random karaokebakgrund som vi sjöng oss hesa till samtidigt som jag burnade i centrum! Haha! Life is goooood säger jag bara!
 
 
(Gammal bild på Marre från typ några veckor sen.)
 
Nu ska jag sova, för i morgon startar dagen tidigt för mig. För jag har fått den stora äran och förtroendet att öppna cafét för första gången helt ensam! Är nervös, men det går säkert goodie ska vi se. :)
 
God natt!
 
 
 
 
 
 
 

Då har man alltså en egen bil också!

 
Tjatade med pappa till Skutskär för att "titta" på bilen så han fick se/provköra den också. Han hade visserligen en hel del grejer att klaga på men när han parkerat sa han att den lätt var värd priset. Stod och debatterade om att köpa eller inte köpa i säkert en timme innan brorsan langade upp 3.000 :- ur plånisen och sa "du får den här i födelsedagspresent av mig i förskott!" (Jag fyller år 27 augusti.)
 
Åååh! Tack finaste storebror! Den är liten och fulsöt men fungerar, den rullar ju frammåt liksom och jag kan ta mig till och från grejer. Finns CD-spelare och den är faktiskt förvånadsvärt tystgående för sin storlek, dessutom bensinsnål. Den drar ca 0,6 liter per mil bara. Och damn, va enkelt det var att fickparkera med den här lilla "pärlan." Galet, galet, galet! All I can say!
 

Så var det lite stadskörning då... HAHAHA LOL!

 
Går bättre när jag kör utanför stan om man säger så i alla fall... Haha! :D

Dagen i bilder

Försov mig i morse och fick göra mig klar på sisådär 5 minuter och sätta plattan i mattan till jobbet. Snurrade runt i Villastan i evigheter innan jag hittade en fuckable parkeringsplats, så bestämde mig för att jobba över då jag blev lite sen.
 
Söt arbetsoutfit jag har på cafét va? :D 50-tal! Whoop whoop! Kom å fika gott folk! Nygatan 2, Gävle. (DAGNY'S HÖRNA för er som missat!)
 
 
Åkte hem, bajsade och spårade en sväng med Anton på Facebook-chatten. Delade med mig på tok för mycket av mitt vilda privatliv, som vanligt. Men sån är jag, okej?
 
Sedan drog jag, brorsan och min svägerska (eller vad man nu säger om brorsans flickvän) till hennes föräldrar och kikade på en biiiil till mig! Får se om jag köper! :) En ful-söt liten Renualt, men som duger i krig och lätt för min del!
 
 
Lollo (svägerskans) voffis var med! Hon äter för övrigt allting i princip, matade monstret med sallad och hon krispade på för fulla muggar. Hahaha! :D
 
 
Brruuuuummm! till Skutskär! :)
 
 
Tanken var att jag skulle kolla på en kombi i stället, av helt annat bilmärke men kärade ner mig lite i smyg i bilen bredvid som tydligen också var till salu. :) Får se om det blir bilköp i veckan då! Och nej idioter, det är inte rost längs sidan utan grus (jag och Lollo körde lite rally! Det är ju så man provkör bilar innan man köper så man ser hur mycket dom pallar! ;D)
 

Är man stor måste man vara snäll!

 
Bild från igår när jag drog ut till Valbo och badade Kaizer och hans bästa kompis Tindra. :)
 

Tips: Kör som en kärring! Det gör jag!

Jag måste säga att min körkortsutbildning gett rätt lärdomar. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle lära mig så mycket mer än jag redan kunde, men både min körning, min kunskap om regler och skyltar och mitt säkerhetstänk har ändrats något helt jävla otroligt. Riskettan och halkbanan gav nog mest om jag får säga det själv. De flesta jag känner tycker att halkbanan bara är en kul grej och att riskettan är långtråkig. Men jag satt där och nästan grät. Så jag kör verkligen som en kärring när jag vet att det kan finnas cyklister eller andra faror i närheten.
 
Att T.ex. köra riktigt trött är som att köra med nästan 0.2 promille i kroppen, det blir ungefär samma effekter som när man kör grovt rattfull med andra ord. Det fick jag veta under riskettan, och därför kör jag inte när jag är trött och vill sova. Och måste jag göra det använder jag mig av knepen jag fick lära mig där (sjunga högt, veva ner rutan, ta en kort bensträckare, powernappa eller låta någon annan köra, spela hög musik osv.) Så ser ni mig köra förbi er sjungandes vet ni att jag är trött!
 
Jag märker också på hur mitt körsätt förändras när jag är trött. Jag må faktiskt säga detta utan att skryta, men jag är duktig på att köra bil och manövrera bilen. Men när jag är trött kör jag som min morsa typ... Lägger mig i fel fil, lägger i fel växel, glömmer att blinka och liknande. Sådant kan faktiskt vara avgörande för en krock, då reaktionssträckan nästan fördubblas när man är trött. Medelsnittet av förare har 1 till 1,5 sekunder i reaktionssträcka, kör du då 30 km/h rullar bilen 8 meter per sekund. Så tänk då en sekund till på det, då blir det ju 16 meter per sekund och då kan någon dö, helt utan tvekan. Tror det var 40 % av alla som blir påkörda i 30 km/h som dör...
 
Nej shit, ni ser hur "paranoid" jag blivit av utbildningen. Men jag börjar vänja mig vid att koppla av också bakom ratten, men riskmedveten är jag precis HELA HELA tiden när jag kör. Så alla mina vänner som åkt med mig säger att jag kör som en jävla kärring och när de såg bilderna från igår när jag var ute och burnade och sladdade runt som en dåre trodde de inte sina ögon. Men grejen är att jag inte är rädd för hastigheten, jag är rädd för riskerna som finns runt omkring. Så när det är riskfritt, från olyckor och polis så kör jag som jag vill! Men jag håller så klart alltid hastigheten och gör inget olagligt heller. Vill ju behålla mitt fina kort! :)
 
Fokuserad och riskmedveten landsvägskörning:
 
 
Going craazyyy! på ett farofritt område:
 
 

God natt sweeties! ♥

 
Tänkte gå och lägga mig nu. Är helt slut efter en hel veckas jobb (fick "helg" idag då jag jobbade idag också, så Söndag blir min vilodag! Whoop whoop!) Dagny's har typ blivit mitt liv nu mer... Suck haha! :D Fast jag trivs ju där så det är lite skitsamma ändå! :) Och jag hinner ju med att leva efter jobbet, har ju extremt snälla arbetstider och arbetspass. Har alltså jobbat, kört bil och skött voffis. Klippt lite klor, borstat och vårdat honom helt enkelt och varit på långpromenad i skogen också med Vikky och hennes voffis Tindra. :) Myspys!
 
Bilden bara random-bjussar jag på från i förrgår eller nåt sånt (ni har nog bättre koll än mig om ni kollar längre ner i bloggen) när jag var och badade med Clara och Toffe. Bilden togs precis innan jag och Toffe skulle hoppa från klipporna! :) Och haha ja, jag har ritat dit ögon eftersom jag kisade så jävligt så att jag såg ut att ha Down Syndrome plus att jag log väldigt knepigt, så jag fick mig en helt ny look i form av Photoshop ögon och mun! Söt blev jag tycker ja!
 

Roadtrip med Vikky!

Drog på roadtrip med Vikky sådär efter jobbet och bara öste på! Plågade pappas 245:a till max. Haha! ;) Gruset bara sprutade när jag för första gången i livet burnade, rivstartade och sladdade runt som en dåre. Men nu börjar det ju gå upp för mig på riktigt att körkortet är mitt och då måste man ju få leva ut lyckan! ;)
 
 
 
Stannade till i Trödje och tog en cigg vid Viktoriasjön, men hade ingen bikini med mig. Buhu! :( Ville bada! PS: Luktade bränt gummi när jag kände mig någorlunda mätt på att sladda! Haha! ;)
 
 

Bilder från typ i förrgår när jag, Clara och Toffen drog och badade i Trödje

 
Hur mysigt som helst! Dödsdjupt och 2 meter höga klippor som man kan hoppa från. Kallt? Nja, bara när man doppade sig. :) Rekommenderas "varmt".

GRATTIS SÅ JÄVLA HÅRT TILL MIG SJÄLV!

 
Efter fucking 35 körlektioner, 2 års privat övningskörning och ca 25.000 kronor fattigare har jag nu lyckats få ett körkort! Har haft det i tre dagar typ, och det känns fortfarande overkligt. Men det börjar faktiskt gå upp för mig på riktigt nu, att jag klarat det. På första försöket också på både teoriprovet och uppkörningen. Det var utom mina förhoppningar ens. Räknade med att köra upp typ 5 ggr minst...
 
Teorin har jag känt mig rätt säker på, så jag var inte nervös förrän dagen innan när jag gjorde ett test-prov på nätet och kuggade. Men jag fick 53 poäng på provet och 52 är ju för godkänt, så jag klarade ju mig. Det är ju huvudsaken. Blev as glad och cyklade vidare mot jobbet och var på glatt humör hela dagen. Dagen efter körde jag upp... Jag var så jävla nervös och trodde verkligen inte att jag skulle klara mig, för jag körde som en jävla kratta på uppkörningen... Hjärtat stannade typ på mig när han sa att jag klarade uppkörningen. Fattade inte riktigt vad som hände, sedan en minut senare fick jag typ ångest som fan och hade det resten av dagen och dagen efter.
 
Antar att det var all spänning och all nervositet som började släppa, så de blev någon cp "psykologisk" kortslutning i hjärnan på mig. Ville bara gråta, hade ont i magen och mådde fysiskt illa för minsta lilla stress. Men nu när det väl börjar gå upp för mig att jag har ett körkort så känns det fucking awesome! Kändes dock lite konstigt att svara att man mådde piss när folk sa "GRATTIS TILL KÖRKORTET! Måste kännas as nice!?"
 
Fast det känns fortfarande som att jag kör förbjudet liksom. Så är jag livrädd att polisen ska stoppa mig och ta mitt körkort, men jag håller hastigheten och kollar döda vinkeln tusen gånger innan jag svänger osv! Kör som en kärring helt enkelt, haha! Men det är bra, för jag vill inte döda någon i trafiken. Det är min värsta rädsla av allt så klart. Känner mig mer riskmedveten än vad jag någonsin varit i hela mitt liv.
 
Tack till Ansan's Trafikskola för all hjälp! Det brände i plånboken, men nu bränner det i däcken i stället! ;)
 
 
 

Dagens äckelvarning!

Stannar i ett rödljus, pappa nosar på hunden som ett jävla cp... Ser att hunden har något i pälsen och tar bort det. Det fastnar på min hand och jag ser att det är pappas snorkråka.

[X] Nästan spytt i Volvon CHECK!

 

Fulaste bilen ever, men den går som en klocka! (Fast nu ljög jag ju rätt hårt.)

 

 


När jag inte kan texten på en låt...

Sjunger jag ändå och lirar det jag kan fast ändå inte kan! Hahaha! Min röst pallar inte de högre tonerna, jag vet. Men det bjuder jag på, för sån är jag! Puss på det och god natt!
  
 

Då tar vi oskulden på videobloggandet!


Bilder från tidigare idag och från Ockelbo marknaden

Dagen inledde jag med jobbellijobb på Dagny's hörna som vanligt. Dekorerade vår söta kladdkaka med Dumle, chokladsås och Non stop, tycker det blev väldigt sweet!
 
 
Såhär ser det ut på Cafét för er som inte varit och hälsat på ännu. Ta en titt förbi och smaka på lite hembakat! :)
 
Eller varför inte komma och äta dig mätt på vår varma Ciabatta med kyckling och fetaost och valfri dressing? (Jag äter den i princip varje dag, fast utan kyckling då eftersom jag är vegetarian.) Serveras med en krispig sido-sallad! :)
 
 
OCKELBO MARKNADEN
 
Efter jobbet hämtade Viktoria upp mig, så blev det hem en snabbis för ombyte och dyrligt.
 
Snygga naglar Viktoria har va? ;) Eller vad kikar ni på egentligen?
 
 
Efter en roadtrip till Ockelbo på sisådär en halvtimme fastnade mina ögon ganska direkt på en konstnärs verk av Tibetansk Spaniel. Otroligt grymt! En liten Kaizer där ju!
 
När det blev trångt med folk fick voffi åka väska i stället för att gå.
 
Älskling!
 
BACK HOME:
 
 
Stannade till hos mina föräldrar en sväng för att dumpa av lite brända mandlar till morsan och lite smått jag hittade. Köpte mig en underbar OnePiece för ynka 350 kronor! Älskart! Den ser dock blå ut på bilden men är lila. :) Voffi var där och suddade till bilden men skitsamma, ni ser ju hur den ser ut i alla fall. :)
 

Money MAKES you happy!

"Money doesn't make you happy", vafan var det för en liten horunge som sa det egentligen? Yes it does bitch! Räkningarna är betalda och kontot i princip helt tomt, same shit gäller plånboken. Rolig den här månaden kommer bli då... Nudlar och filterfoskning på ciggen månaden ut. Yeeey!? Eller vadå? Det firar jag med... att SOVA!

RSS 2.0