Bara teoriprovet och uppkörning kvar!



YES! Jag klarade körteorin, så nu är det inge mer datorplugg på Ansan's som gäller, utan nästa blir trafikverket och det riktiga teoriprovet. Fick 61 av 63 poäng, helt jävla sjukt. Höll på att ramla av stoljäveln. Lycklig tjej! Fan så jag kämpat med den där skiten. Hoppas verkligen jag klarar riktiga provet nu då som sagt! Så i morgon ska jag ringa och boka in skrivning på provet och uppkörning.

Okay, I admit... I am a dogfreak! ♥

Kaizer tar en powernap!



Rädsla-exponering med voffiiii i den stora farliga garderoben. Kaizer har en oförklarlig rädsla för att vara i (och i närheten) av min garderob, så idag övade jag lite med honom. Han fick godis när han gick in där själv. Såhär rädd såg stackarn ut i början... Men blev bättre sedan. :) Övning ger färdighet.



Gobiten värmer sig efter att jag duschat av honom leran utifrån. :) Love my sötis! ♥




Längtar till Finland ♥

För er som inte vet åker jag varje sommar till en liten by i Finland och har gjort det sedan jag var nyfödd. Jag har släkt där och en supermysig sommarstuga 1 km från havet och en helt underbar hund att spendera mina soliga, regniga och helt fantastiska sommardagar med. Min mormors bror äger hunden, men jag har tagit hand om honom varje sommar sedan jag var 10 år gammal, så det är min bästa vän. Jag längtar som en tok efter honom och i år längtar jag lite extra - för då ska min egen hund Kaizer med.

Och jag har töntigt nog lovat Bobbie (som han heter) sedan flera flera år tillbaka att när jag skaffar hund så ska han få träffa honom. Och det ska han få göra i år! Kommer bli en helt fantastisk sommar i Finland igen. Längtar, längtar, längtar! Underbara släkten på mammas sida åker också med, alla vi halvfinnar packar oss iväg. Datumet är obestämt än så länge, men det blir av i alla fall for sure!

Varje sommar brukar jag försöka slänga ihop en liten "filmressumé" av årets semester. Den här videon är från 2010, men varje år är ungefär samma-lika. Så ta en titt och njut!



Short facts:

Nej, jag kan inte finska. Jag åker till den delen av Finland där dom pratar mestadels Svenska.
Ja, vissa i min släkt pratar både Svenska och Finska, många utav dem, men inte jag.
Min mamma är född i Finland, men flyttade därifrån när hon var 5 år gammal.
Morfar pratar både Svenska och Finska.
Mormor och morfar har "finsk dialekt" med sneskruad bydialekt på det.
Jag är alltså rent "blodmässigt" 50 % finsk och 50 % svensk, men är född i Sverige och talar svenska.

God natt

Haft ännu en bra dag. Fyfan va jag känner mig störd som hela tiden sitter och älskar mitt liv. Snart kommer väl en smäll i nacken så man ramlar ner i ett svart hål, men vafasiken. Jag lär ju njuta när livet väl går bra för en gångs skull, men livet ska ju liksom gå upp och ner så jag väntar bara på en nedgång nu...

Kan inte riktigt yttra mig om vad som är så jävla bra. Men har bara så awesome vänner, det är sommar, jag tycker om människor i min närhet och rent praktiskt så går det också bra - mer än så tänker jag inte säga just nu. Men det kommer, just wait.

Nu ska jag sova stenhårt, för i morgon ska jag upp tidigt och göra en "låtsas-uppkörning" med en körlärare på min körskola. Natti! ♥

Lite mer av kläderna jag fick av mamma (som jag inte orkat lägga upp helt enkelt)



Linne (99 :- tror jag) från Ginatricot.



Bikiniöverdel från Ginatricot. Ingen aning om priset men I love.



Tar kort på resten sedan. Orkar liksom inte klä på mig alla kläder och ta kort, utan jag lägger upp bild när jag väl har skiten på mig sen i stället så ni får se.

"Minishopping" i storhandlingen

Var och storhandlade mat idag. Köpte en jävla massa som jag normalt inte brukar köpa men vafasiken, jag har ju beställt ett nytt snyggt "guldkort" från Swedbank så jag kände att jag ville nyttja det väl. Och nej, det är inget kreditkort som blåsta Vanita från Lyxfällan hade. Jag är inte så dum som ni kanske tror, vissa av er i alla fall... Haha. Blev dock lite smått annat också, och inte bara mat.

Bortsett från massa rengöringsprodukter, mat och random grejer så köpte jag även:




Det gröna ljuset med äppeldoft och det vita med vaniljdoft köpte jag idag. Det stora röda köpte jag för flera månader sedan. Även det luktar awesooome!



(Sorry för det extremt risiga nagellacket men vafasiken.) Köpte en gammal go favorit från Neutrogena. Blir som en baby i hyn efter några veckor bara. Jag har inte speciellt dålig hy, men blir typ helt porfri. Den där produkten är verkligen kanon!



- Hårsprayen luktar helt okej jämfört med min förra som luktade bajs från Proffs.

- Balsamsprayen kan jag säga redan nu efter en användning att jag kommer bli BEROENDE av! Den ska tydligen reparera håret, så jag ska sova med den i håret varje natt och använda på dagarna med för den delen. Luktar awesome och man känner sig liksom fräsch med den. Typ bästa köpet för idag!

- Blev rekommenderad av min kompis Viktoria som var med att köpa dessa "fitt-trasor" eftersom de var milda för intima områden och väldigt bra att ha med sig i handväskan om man skulle känna för att fräscha upp sig lite där nere. Kostade typ bara 10 kronor så var lätt värt att prova.

Sweet summer, you're so welcome! ♥

Sorry kära grannar, men ni såg så somriga ut så jag var liksom tvungen att leka paparazzi...



När gårdsfesterna i mitt område börjar dra igång och den "kända" finska tanten Ulla börjat sitta ute med sin sambos gigantiska hund Nalle, då vet man att sommaren är här! And I freakn' love it!

Love hurts



Skar upp tummen på en porslinskopp jag kraschade när jag diskade förra veckan. Till min stora förvåning blev blod-droppen hjärtformad på plåstret. Betyder det något må tro? Vad tror ni? Kanske bör hålla mig från kärlek nu alltså? Haha!

Hund/kattägare - en rekommendation till er!

Fästingar är aldrig nice, men sedan jag körde på Frontline Vet (droppar som man applicerar i nacken på hunden ungefär var fjärde vecka) har Kaizer varit 100 % fästingfri. Helt sjukt att det fungerar så effektivt, samma sak var det förra sommaren. Fästingarna älskade min hund enda tills jag körde på Frontline, tror jag fick en enda fästing på honom efter att jag hade haft på Frontline på hela sommaren! Hur bra som helst. Mycket bättre än fästinghalsband och pulver som man strör i maten enligt min åsikt. Värt att prova!



Äckligt med fästingar förfan. Kör på Frontline! :)

Jag sjunger "If I ain't got you" av Alicia Keys

Säger som jag skrivit i Youtube-beskrivningen: I'm not a perfect singer, but I just made this for fun. :) Yeah, I know I'm singing the wrong lyrics, but whatafuckever. The camerabattery died in the end, sorry for that.


Lite sommartoner till er!






Två av låtarna är från Melodifestivalen och tokgrymma! Den andra är inte därifrån men minst lika grym. LOVE IT! Längtar tills jag får körkort, då ska dessa låtar pumpas när jag glider genom stan i bilen! ;)



Dagen idag har ägnats åt att uträtta ärenden och grejer. Har precis lagat mat och käkat, så nu ska jag ta en promenad med hunden ner till körskolan och sätta mig och plugga lite körteori. Voffi får följa med in för mina snälla körlärare, så blir väl där någon timme tills skiten är klar. Har ju bara en fas kvar, sedan är det bara provet så!

Go Hanna J!

Jag hoppas verkligen att Hanna J vinner Big Brother för hon är den enda där inne som verkligen BEHÖVER pengarna och kommer använda dem till något bra - till att göra sig skuldfri så hon och hennes barn kan leva ett normalt och bättre ekonomiskt liv. Håller tummarna för dig Hanna!

Nu har jag varit hemma hos mina föräldrar och firat mors dag, fast det gjorde jag igår. Köpte en krukväxt och en tidning till mamma och idag firade jag och mamma mormor i Hofors med släkten. Åt mat och bara myste! Supermysigt! Har solat massor idag också! Och man kan ju inte låta bli att bli glad av solen! Hur skönt som helst, älskar att sommaren är här! ♥ Nu ska jag hem och sova för i morgon väntar serious buisness! Vad det är får ni väl veta inom sin tid antar jag... ;)

Sverige vann Eurovision Song Contest!

Detta blir historia! Loreen med låten Euforia vann precis Melodifestivalen 2012 med överlägsen seger tack vare rösterna! Jag är "euforisk" just nu för gud så jag hejat på Loreen! Jag har älskat henne enda sedan jag hörde hennes låt "My heart is refusing me" och befann mig på rad fyra i Globen när hon tog hem skiten för Sverige. Men att hon skulle vinna hela alltihopa, ja det var ju bara för bra för att vara sant! Jag är helt galet exalterad just nu! Höll på att bryta av mina fingrar av nervositet när jag satt och kollade på röstresultaten, men det gick hem... Helt sjukt känns alltihopa!

Folk tycker jag är galen som hejar så hårt på en musiktävling, men vafan hellre detta än Hockey! Bryr mig egentligen inte ett dugg om hockey som alla andra verkar vara tokiga i... Fast ja, det var ju i och för sig rätt nice att Brynäs blev svenska mästare också. Och nu Loreen också..! Nu har vi inte bara Ikea att vara stolta över Sverige!!!

Grattis Sverige & grattis Loreen! ♥



Bild från Aftonbladet. (Länk.)

Ledsen

Känt mig nere lite till och från idag. Men jag har liksom valt att inte deppa ihop och sätta mig och sura allt för hårt, för det är ju faktiskt fint väder och jag vet att jag lever ett bra liv. Men det är inte roligt när man plötsligt vaknar upp en morgon och inser att man är omringad av alkoholmissbruk. Jag pratar inte om mig själv, utan om folk jag verkligen bryr mig om. Folk som dricker på tok för mycket för att det ska vara bra för deras kropp och hälsa, och jag blir bara så ledsen.

Det gör ont i mig när folk omkring mig som jag verkligen älskar över hela mitt hjärta inte tar hand om sig själv. Jag nämner inga namn, men jag spenderade säkert 2 timmar konstant gråtandes i sängen innan jag orkade mig upp. Och det blev ju knappast bättre av att ringa en vän och gråta ut, för då ska ju den vännen också festa. Så jag blir väl forever alone ikväll. För jag känner inte alls för att hälla i mig massa alkohol idag efter den här starten på dagen. Ta inte detta fel kära läsare... Jag dricker själv, men bara 2 gånger i månden ungefär. Jag vill inte riskera att hamna i alkohlistdket som många andra i min ålder och närhet redan gjort. Jag tycker det är så hemskt, ursch!

Jag älskar er, om ni bara kunde förstå vad ni gör med er själva. Om det här fortsätter i 5 år till kommer det inte vara mycket kvar av er. Tänk till. This is just sad...



Skål........


Klänning från Ginatricot

Och ja till er som undrar: min solbränna heter Adobe Photoshop CS3 och lika så resten av min snygghet på den här bilden, för verkligheten skulle ge er en hjärtattack av skabbighet. Men ville bara visa upp klänningen mamma köpte till mig igår (från Ginatricot.) Jag slänger upp resten av plaggen här sen och visar er. Kommer bli sjukt nice sen när jag verkligen får en sån här bränna och har klänningen. Skrikrosa + brun hy är ju just perfect so!


Bildinlägg → Min hund Kaizer från liten till stor ♥ ♥


En god gärning mår man bra av!

Hittade en bortsprungen hund idag när jag var ute med min hund. Tog hem den och ringde ägaren vars nummer stod i halsbandet. Ägaren blev så glad & tackade mig och sa "hade det inte varit för dig så hade han kanske blivit påkörd! Kom förbi någon gång hem till mig och fika. Du skulle egentligen behöva fått något, men jag har ingenting." Så fick jag en kram! Haha! Men jag blev glad av att bara göra en god gärning!

Bortsettt från det så har jag ägnat dagen åt körlektion som gick skitbra faktiskt! Sedan har jag solat, fikat och surrat med mina vänner Ulrika & Sara. ♥ Sedan har jag också sett till att duscha hunden & haft fästingmedel på honom. så nu är det klart, skönt nog. Livet är så underbart just nu. Sommar, fint väder, sol och mycket vänner runt omkring mig som jag träffar ofta och älskar över hela mitt hjärta!


Jag har seriöst världens bästa mamma! ♥

Bästa dagen på länge! Fått en fullproppad stor kasse från Ginatricot med kläder av mamma, samt skor och andra smågrejer! Min mamma är seriöst tokbäst! Blev även bjuden på Subway! Sen cyklade vi hem i sommarvädret och åt jordgubbar med mjölk och hejade på Loreen!

Haft två helt underbara dagar med mamma och resten av familjen nu i Valbo. Precis vad jag behövde! Nu är jag hemma igen och ska precis sätta igång med berget av disk som väntar. Sedan blir det sova för i morgon ska jag till körskolan relativt tidigt så måste vara utvilad!

Kommer visa bild på allt jag köpt inom sin tid.
Good nightmare all you people out there!

Ny teckning (med HBT-inspiration)

Klottrade lite medan jag inte kunde sova. Blev lite gay här alltså, kan man säga. Haha! Skitfult dock... Hade ingen motorik alls ikväll kände jag. Bara adhd över hela teckningen typ. Men men! x)



Skrev med året (2009) eftersom det var då jag kom ut som bisexuell, så det fick vara med! :) Wiho! Snart 3 år sedan som jag levde i tystnad och kände mig sjuk i huvudet för att jag gillade tjejer också. Helt galet vad tiden går fort.

Photoshop make-over på Sara ♥



Hade lite tråkigt så gjorde om Sara i Photoshop nyss. Men programmet hängde sig så orkade inte göra ett till örhänge, haha.

I love my life just nu!

Jag har verkligen tokbra vänner och bortsett från det (som att det inte är nog) så glider livet på bra rent allmänt. Körkortet är snart klart, Psykologin ÄR klar (väntar bara på betyg) och så har jag kanske... ÄH, ska inte avslöja något i förskått men det är typ det bästa ever som hänt mig på över 1 år. Så med andra ord, jag älskar mitt liv just nu!

Igår & idag:



Hörde av mig till blöj-kompisen Sara och frågade om hon ville ses för att jag saknade henne. Hon kom över och så blev det matlagning & middag ihop samt en dryg film att bara jäsa framför eftersom vi var trötta båda två. Jag hade dygnat, alltså inte sovit på hela dygnet. Woho, haha. Var trött som en rutten stock.

Sminkade henne lite! :) Före:



Drog ner på stan för att uträtta lite ärenden när jag fick ett glatt samtal från Marre som frågade om jag ville ta en glass på stan med henne och Becka. Så vi köpte oss en varsin glass och satte oss i solen och bara jäste. Sedan drog vi oss vidare till Wayne's där vi tog en kaffe. Lyckades övertala Marre att följa med mig hem fast hon inte hade ork egentligen, haha. Väl hemma hos mig blev det kubb och ännu mer kaffe med Malin & Anna. Med andra ord en tokmysig sommarkväll! :) Älskar mitt liiiiiiiiiiiiiv wahhhh raaaaaaageeee happiness!!!


Skönaste!


I'm awake

Har vänt på dygnet! Standard vad gäller mig... Druckit kaffe och fastnat framför två filmer i rad med ögon stirriga på koffein och fel dygnsrytm. Tro mig, det suger.




Imponerades när jag insåg att jag kunde göra en inbakad fläta på mig själv, även om den blev ful...


Ah, men det är väl typ meningslösa saker som dessa jag ägnat natten åt. Känner dock för att göra något vettigt nu, så ska nog torka ur köksskåpen, moppa golvet och städa toan. Så är det när man lever livet som bipolär. Ena stunden känner man sig som super-woman och har all energi i världen, men det är när man går ner i "fuck you-I'm sleeping-perioden" man inser att man inte är det utan behöver återhämtning precis som alla andra dödliga.

Kubb och picknik med underbara vänner ♥

Haft en toppen-weekend i barndomshålan Valbo. Gårdagen gick till att umgås med familjen och halva dagen idag åt att sova ut då pappa tagit hand om min hund hela dagen. Så jag har varit matte-ledig vilket varit awesome. På kvällskvisten kom Anna, Malin och Vikky över och spelade kubb med mig & hade picknik. Sådär överdrivet trevligt att man får ont i hjärtat var det!

Dock förlorade jag och Anna stenhårt mot Malin och Vikky med 1-3 så resten av kvällen ägnade jag åt att vara sur och plugga klart det sista i Psykologin. Sitter och finslipar på slutuppgiften nu, sen jädrar är det bara betygssättningen man ska gå och lyssna på nu på onsdag. Sen är man klar! Bara körkortet och höstterminen kvar på Komvux dårå. Är fortfarande kvar hos mamma och pappa, men ska hem i morgonkväll någon gång. Morgondagen ska spenderas till att övningsköra i timmar med pappa, nu jävlar körkortet! Snart är du mitt!


Fredagsmys i badkaret, woohooo

Fast nä, inte som rubriken vill få er att tolka det kanske men:

Ligger i badkaret och kollar på bigbrother och dricker saft & äter godis. På tal om fredagsmys liksom! Missade gårdagens Big Brother, och det ska ju tydligen vara väldigt bra. Så jag kände för att "kolla i kapp" fast jag egentligen inte följer programmet. Brukar dock kolla på söndagsfinalerna, för då tar dom ändå med det viktigaste som hänt men vafasiken. Kikar nu ändå!

Och nej kära läsare, jag måste göra er besvikna... Jag tänker inte göra som alla andra fjortisar och lägga upp bild på mina ben i bubbelbadet. För det har jag varken kamera, bubblor till, BMI eller ens intresse för. Så nu får nöja er med min erotiska beskrivning som jag inte ens gett, lika bra det.

God natt till er som tänkt sova! Jag ska plugga efter detta så no mercy for my part. Sweet dreams!

Some of my paintings



Tre fjädrar i olika färger som väntar på att dejta väggen inom kort.



Ritade av storebror förra veckan eller något sånt och hans bil. Första gången i livet som jag faktiskt ritade en bil, på allvar liksom.



En random tjej, skulle egentligen bli Beyonce tror jag men improviserade så det blev någon annan i slutändan ändå.



Angelina Jolie porträtt.


Och så några porträtt jag gjort i Illustrator & Photoshop:



Rihanna, kanske inte så likt men vafasiken.



Selena Gomez.



Någon form utav "fanbild" jag gjorde till min favoritbloggare Anty.


Är du intresserad av att köpa ett porträtt så är du välkommen att höra av dig till min mailadress ([email protected]) Priset är 200 :- oavsett om det gäller blyertsporträtt eller Illustrator/Photoshop-porträtt.

Cherry-eye

När jag var hos veterinären här om veckan fick jag veta att min hunds böld i ögat var ett så kallat Cherry-eye. Det är en "ofarlig" böld, dock växer den allt mer med tiden och skapar ett tryck på ögat och kan hindra synen och irritera. Så detta måste opereras bort. Ursch, känns inte alls roligt. Men det är vanligt att just Tibetansk Spaniel får det, Shith-zu också för den delen. Det kan så klart förekomma på andra raser med, men tydligen är Tibbar och Shith-zus främst drabbade.


"Child of rage" en 30-minuters dokumentär

Dokumentären handlar om ett barn som hamnat extremt fel i livet. Som efter övergrepp i 1-års åldern vänt ångest till aggressioner mot familjen och lillebrodern. Denna lilla söta flicka är med andra ord extremt farlig, man kan ju disskutera om hon någonsin kan bli frisk och "ofarlig" i framtiden. Men hur som haver så är detta en extremt intressant dokumentär jag tycker alla bör se!


Måste prova detta sedan



Har alltid varit lite mot hemmabehandlings-metoder för hår och hy. För att det verkar vara så krångligt att röra ihop smeten, dyrt (för man måste springa och köpa massa konstiga ingredienser) och så vet man ju inte om det fungerar riktigt heller. Men detta är ju bara två "ingredienser" som man alltid har hemma ändå. Honung och balsam, så det ska beprövas som en liten inpackning!

Kan ju skriva om hur jag tyckte det fungerade sedan också.

Rally-chicks

Spenderat kvällen med Vikky och hennes pojkväns underbara BMW som han lånat ut till henne. Så vi körde runt och flörtade lite med hjälp av bilen, det fungerar ju alltid med brudar i en snygg bil när det kommer till killar! Attention-whore! Jag gav en kille en slängkyss som jobbade i en resturang och fick världens leende tillbaka, made my day! Haha.



Sedan bunkrade vi upp med läsk och godis framför tvn och tänkte kolla på Big Brother, men det kunde vi ju glömma eftersom vädret våldtog kanal 11, så fick bli Fråga Olle Dokumentären på femman i stället.



Think I like ya!


Ny blogg

Eftersom min riktiga blogg (www.isabellapettersson.se) gick av rätt hårt på mitten och jag inte orkat fixa till det än, så gör jag den här bloggen. Kanske tillfälligt, eller så får den vara kvar. Men however känner jag att jag behöver en blogg NU eftersom jag ordbajsar sönder mina satusuppdateringar på Facebook, vilket tröttar ut mina vänner i längden.

Så nu har jag äntligen någonstans att skriva! Kommer förmodligen återvända till www.isabellapettersson.se sedan, men det får vänta tills jag samlat ork att fixa till sidan som just nu är helt nedstängd. Heh...



Ps. Fixar väl säkert en mer fuckable design till den här bloggen senare.

RSS 2.0