Hej, det var länge sen...

 
Precis som väntat så gick bloggandet inget vidare. Jag har väl tappat "skillzen" sedan förut när jag drev nu mer nedlagda www.isabellapettersson.se. Bjuder i alla fall på några av de få bilder som finns på den här datorn, som togs för flera veckor sedan i brist på liv. Men bättre än inget!
 
Julen var väl inget vidare att skriva om, skulle ärligt talat kunnat fräst ur mig en rejäl jävla bajskorv och lagt på julbordet. Ingen snö och var tokförsenad till själva julafton, så allt gick på 10 minuter kändes det som sedan gick jag hem till svärföräldrarna och deppade över deras rester. Men där fick jag i alla fall ett bra avslut på kvällen! Vilket jag tackar varmt för!
 
Idag var jag hembjuden till pojkvännens morföräldrar då hans morfar fyller år idag. Blev både förrätt, huvudrätt och efterrätt, kaffe och diverse. Riktigt trevligt! Kaizer var med på släpet och sprang runt runt tillsammans med de andra hundarna som infanns på plats tills tröttheten tog över och han lade sig ner. Älskar att hälsa på Davids mormor och morfar, dom är så himla snälla! Faktum är att hela hans släkt och familj är guldkorn. Snällare människor finns inte! :)
 
Nu med lite vin efter middagen fortsätter vi här hemma och snart kommer några vänner över för film, chips och lite mer att dricka. Myspys! Nu ska jag skita, hej.
 
Ja juste! Kniper igen en sekund till för att hinna med att dela denna underbara låt av 3 doors down! (Min favorit just nu! Enjoy!)
 

RSS 2.0